NY-LOGGA-10A.jpg   

 

 

Margo.gif

MARGO SMULDERS

Sång

Margo har jazzen i blodet. Hon har sjungit med flertalet band och sjunger gärna evergreens, ”något som aldrig torkar”. På scen vill hon förmedla glädje, upplevelser och erfarenheter.– Det är inte dumt att bli äldre, säger hon

 

Bosse-2-2.jpgBosse-paa-Valand-frilagd.png

BOSSE JOHNSON

Trummor & bandledare.

 

Bosse spelade trummor redan på 50-talet. Efter många års uppehåll återupptog han spelandet för mer än 25 år sedan. Bosse har härlig känsla för 'svänget' vilket ger bandet fin stadga.

Aggen-paa-Valand-frolagd.pngi

BERNT "AGGEN" ALGELIUS

Bas

Aggen har ett gott driv i basen och bildar tillsammans med Bosse ett härligt svängande komp. Han har varit med i 'jazzsvängen' sedan 50-talet.

.

 

LO-paa-Valand-frilagd.png

 LARS-OLOF "LO" PERSSON

Piano

L O har lång erfarenhet av jazz . Han har fint harmonisinne, kompar fint och levererar härligt sparsmakade solo. Han är den tredje viktiga hörnstenen i kompet.

.

Stig.jpg

 STIG "X-ET" ERIXON

Trombon & Arrangör

Stig har en lång karriär inom jazzen. Han uppträdde i TV redan på 60-talet i en jazztävling som bandet vann. Stig är en härlig trombonist men också vår arrangör.
Ole-Joergensen-2.jpg

OLE JÖRGENSEN

Tenors, Klarinett & flöjt

O

Ole är en välutbildad musiklärare och bördig i Köpenhamn. Han har spelat med de flesta av Göteborgs och Stockholms jazzmusiker. En musikant av hög kaliber.

) Musiklärare bördig från Köpenhamn, virtuos på  träblås, bandets upphovsman och ordförande.  Har genom åren spelat med de flesta av Göteborgs  och Stockholms jazzmusiker i storband såväl som  mindre grupper.

Janne.png

JANNE JURLAND

Trumpet

Janne har spelat trumpet sedan ungdomen och njöt då av den moderna jazzen. Kom in i klassisk jazz sent i livet men utövar den med god rytmkänsla och lyrisk ton